Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere admin

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
acidulatu

Data de înscriere : 29/12/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeLun Dec 29, 2008 4:26 pm

nick:james blond gaura gaura coasa
varsta:14 ani
oras:bucuresti
comenzi amx:da stiu sa le folosesc aproape pe toate
alte admine:am mai fost admin pe 2 servere diavola shy ricardo.idle
Am vreo 9 ore jucate pe sv shy mam simtit foarte bn shy de asta doresc shy yo admin iar alt lucru kre ma face sa vreau adminul sunt codati nui suport dar din pacate sunt foarte multi asa k ma pot ocupa de ei.Idul meu este sasuke_sharingan4@yahoo.com.Iti fac shy o oferta pt god in loc de 5 euro iti dau 10 euro.Sper sa iei in considerare cererea mea.Papa shy mult succes la fraguri
Sus In jos
H3llShield

H3llShield

Data de înscriere : 16/03/2008
Localizare : la mine acasa

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeLun Dec 29, 2008 7:07 pm

pro pt admin...joaca mereu pe sv si nu sufera de el...acum depinde de adi ce vrea sa-ti dea si cum pe bani sau fara....dc primesti admin ai grija cum te comporti sa nu suferi de admin sa nu te iei dupa unu si altu...deoarece adminu poti sal pierzi usor.
Sus In jos
L3v1's
MOderator
MOderator
L3v1's

Data de înscriere : 14/03/2008
Varsta : 32

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeLun Dec 29, 2008 9:38 pm

O sa primesti admin cand o sa faci 10 ore jucate pe server asa am procedat si cu playeru aCrU mia cerut amdin a facut cerere si iam zis ca ii dau cand o face 10 ore pe server bft la frage! Urmariti Game Tracker pentru a vedea orele jucate pe server.
Sus In jos
https://mvpcs.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitime

Sus In jos

Cerere admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere admin